Prijava Registracija

Login to your account

Kreiraj korisnički račun * * Obavezno polje

Ime koje ste unijeli nije ispravno.

Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /home/photobyh/public_html/nasice.com/libraries/joomla/methods.php on line 342
Nevažeća lozinka.
Lozinke koje ste unijeli ne podudaraju se. Molimo unesite željnu lozinku u polje za lozinku i potvrdite vaš unos ponovnim unošenjem u polje za potvrdu lozinke.
Neispravna e-mail adresa
E-mail adrese koje ste unijeli ne podudaraju se. Unesite svoju e-mail adresu u polje e-mail adresa i potvrdite vaš unos u polje e-mail potvrde.


bon2014aaa

Članci

Najava - Članovi KSB "IMPACT" Našice sudjeluju na humanitarnom "Borilačkom spektaklu"

KSB Impact Našice nastupa na humanitarnom turniru

U organizaciji kluba B.K.Radnički i Hvidre u Slavonskom BRodu se organizira humanitarni "Borilački spektakl" za Hrvatskog branitelja. Nastupiti će Hapkido klub "Sveti Mihovil", Karare klub "Brod" Tekwondo klub "Alfa", Kickboxing klub "Tigar", B.K.Pos.Kuna i B.K.Radnički te klub iz Našica Klub slobodne borbe "IMPACT" sa svojim borcima.

 

"Vrlo nam je drago sudjelovati na ovakvim turnirima, kada znamo da s tim pomažemo onima kojima je to najpotrebnije. Do sada je KSB "Impact" Našice nastupao na nekoliko vrlo jakih turnira, a ovo je prvi puta kako smo pozvani na ovakav spektakl humanitarnog karaktera, što smo mi i vrlo rado prihvatili." rekao je Stjepan Paska, trener KSB "IMPACT" Našice.

nexegradnja2

GlobAllShare1

Imate još jako malo vremena da se uključite u ovu svakim danom sve veću globalnu mrežu i da ostvarite BESPLATNE dionice.

ANKETA

Tko bolje živi u HR? Ljudi na selu ili u gradu?

felga up

hotelreklama1

gelo1

alicia1

dubainovo

Najnovije fotografije

BESPLATNI MALI OGLASI

Time passed:
0
5
Dana
0
0
Sati
0
1
Minute
4
8
Sekundi
www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2012 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.