reklama2015A

Članci

Našice - Skupština Nogometnog središta

nogomet26_7_1a26.7.2011. Nogometno središte Našice održalo je svoju redovitu skupštinu na kojoj su usvojena izvješća o 2. ŽNL-i Našice, ligi središta i ligama mlađih kategorija (pionira/juniora). Skupština je upoznata s odlukom kojom će povjerenik za natjecanje biti Čedomir Ignjatić, disciplinski sudac Ivan Moguš, povjerenik za delegiranje sudaca Nikola Antolović i tehnički tajnik Dragutin Blažević. Na znanje, bez primjedbi i upita, prihvaćen je i prijedlog svih propozicija za natjecateljsku 2011/2012 godinu.

 Uvijek najzanimljiviji dio ovakvih skupština je izvlačenje natjecateljskih brojeva za 2.ŽNL-u u kojoj se nalazi četrnaest i ligu središta osam klubova. Druga županijska liga Našice počet će 21.8. a u prvom kolu se sastaju: Zoljan - Zagorac, Martin - Victoria, Omladinac (Vukojevci) - Omladinac (Niza), Motičina - Sloga, Iskrica - Mladost (Našička Breznica), Croatia - Šipovac.

Liga središta kreće nedjelju dana kasnije (28.8.) a igraju: Brezik - Vuka, Polet - Seona, Slavonac - Lug, Dinamo - Poganovci.

Početak u ligama pionira (14 klubova) i juniorima (9) odredit će povjerenik natjecanja. Najvjerojatnije, kako ne bi morali igrati u kasnu jesen, da će početi prije početka školske godine.

Prije završetka skupštine istoj se obratio tajnik ŽNS-a Ante Vučemilović, ispričao je opravdanu odsutnost predsjednika Ante Vučemilovića Šimunovića te istaknuo zadovoljstvo radom i rezultatima NS Našice. Županijski će savez, ovisno o svojim mogućnostima, i dalje pratiti i pomagati našičko središte - rekao je na kraju Vučemilović.

(Tekst: Srećko Sobodić)

estetic1

banner310 258 2 2

felga up

alicia1

fannibanner

gelo1

Najnovije fotografije

BESPLATNI MALI OGLASI

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2012 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.